top of page
Cielo nocturno

FES-TE VOLUNTARI

T'agrada la muntanya i la nit? Aquest és el teu lloc!

GRÀCIES PER ARRIBAR FINS AQUÍ!

Si vols viure una experiència única i participar en un esdeveniment extraordinari que reunirà centenars de corredors d'arreu… Uneix-te al nostre grup de voluntaris!

Benvingut/da!

 

CursaFosca ja està en marxa preparant la propera edició. Aquest esdeveniment es durà a terme el 23 de novembre de 2024. Serà una jornada de pura passió pel trail nocturn, en les quals els corredors es veuran immersos en els boscos i senders il·luminats per la llum de la lluna.

Estem buscant persones que vulguin formar part de l'equip de voluntariat de CursaFosca. Aquests voluntaris seran el motor que farà possible aquest esdeveniment tan especial. La solidaritat, el suport i la col·laboració seran els pilars fonamentals d'aquesta experiència única.

Com a voluntari de CursaFosca, tindràs l'oportunitat de ser part activa d'aquest apassionant esdeveniment. Podràs viure de prop tota l'emoció de la cursa, donant suport als corredors i contribuir al seu èxit.

A través d'aquest esdeveniment, volem fer arribar la màgia del trail nocturn a tots els amants d'aquest esport. CursaFosca no només és una cursa... És una experiència on poder explorar la màgia de la natura nocturna.

 

Tens alguna pregunta? Envíala a cursafosca@gmail.com

ÀREES EN LES QUE POTS COL ·LABORAR

Si estàs interessat/da a formar part del nostre equip de voluntaris, estarem encantats de conèixer les teves habilitats, experiència i com t'agradaria aportar el teu granet de sorra. Les teves habilitats seran útils per a nosaltres, la teva presència serà un actiu i el teu suport és essencial. Vols formar part de la Cursafosca? Troba la teva oportunitat!

 • Controls de pas
  Atendre els participants, controlar-ne el pas i vetllar per la seva seguretat. Solen ser zones d'accés remot a peu o amb 4x4. Ideal per als amants de la muntanya. Disposar d'un vehicle 4x4 és un punt a favor.
 • Avituallaments
  Muntar i atendre tots els participants als avituallaments. Aquests poden estar en ubicacions remotes de la muntanya, amb accés rodat o a peu. Pels atletes que competeixen és molt important no perdre temps als avituallaments, és per això que la teva ajuda és imprescindible.
 • Gestió de dorsals, obsequis i guarda-roba
  Gestió de l'operativa de l'entrega de dorsals, obsequis de la cursa i servei de guarda-roba.
 • Sortida i arribada
  Col·laboració al moment de les sortides, i durant les arribades amb tasques com la distribució de medalles finisher, aixecar cinta d'arribada...
 • Avituallament d'arribada
  El punt central de la cursa on es necessiten voluntaris tant per fer les butifarres, preparar entrepans, atendre als corredors, servei de guarda-roba...
 • Transport i logística
  Ajuda al muntatge i desmuntatge d'avituallaments, gestió del transport de corredors i de voluntaris.
 • Media
  Fotògrafs, filmmakers i community managers voluntaris que vulguin aportar el seu talent a la cursa.
 • Recorregut
  Ideació i manteniment i neteja dels recorreguts durant els mesos anteriors a la cursa.
 • Marcatge
  Marcar el recorregut, repàs de zones el dia de la cursa i desmarcatge del recorregut.
 • Cronometratge
  Registrar els temps de pas dels corredors, abandonaments…
 • Serveis d'emergència
  Serveis de primers auxilis a muntanya i avituallaments i suport al centre de control a l'arribada. Indispensable titulació/formació.
 • Control de mobilitat i accessos
  Control a pàrquings, carreteres i punts d'accés de corredors i acompanyants.
bottom of page